Hoofd & Hart verbinden

Er zijn momenten in je leven dat je het even niet meer zo goed weet. Misschien ben je vastgelopen in je werk of relatie, sta je voor een lastige keuze en weet je niet welke afslag je moet nemen. Of ontbreekt er een gevoel van zingeving in je leven. Mijn advies? Blijf niet te lang in je eentje doorlopen met twijfels, vragen of gevoelens. Vraag om hulp. Als coach ben ik er om mensen zoals jij te helpen. Om te luisteren, je helderheid te geven over de situatie waarin je je bevindt en je net even dat zetje in de goede richting te geven. Om hoofd en hart te verbinden. Zodat het weer gaat stromen. Mijn werkwijze is intuïtief maar ook praktisch en gericht op een concrete doorbraak.

Coachvragen waarbij ik je kan helpen

In mijn praktijk in Terborg en Arnhem is iedereen welkom. Ik begeleid mannen en vrouwen, particulieren en professionals die zelfbewust in het leven staan en kiezen voor persoonlijke groei. Je kunt bij mij terecht met uiteenlopende coachvragen. Sta je voor een lastige keuze en weet je niet welke afslag te nemen? Wil je je eigen gedrag beter begrijpen? Of wil je meer in verbinding staan met je omgeving, je partner of je kinderen? Ik help je graag! Als coach ben ik verder gespecialiseerd in hoogsensitiviteit, begeleiding bij een burn-out en coaching na scheiding.

Omgaan met hooggevoeligheid

Als coach ben ik gespecialiseerd in hooggevoeligheid (HSP). Ik laat je zien hoe je je hooggevoeligheid als kracht kunt inzetten in plaats van het als last te ervaren. Ook in je werk. In mijn coaching reik ik je praktische tools en adviezen aan.

Verder na een relatiebreuk

Heb je je relatie beëindigd of sta je op het punt deze te beëindigen en ben je op zoek naar iemand die je in deze turbulente fase kan begeleiden? Ik help je om de regie over je leven weer in eigen handen te nemen zodat je sterker op eigen benen kan staan.

Herstellen van een burnout

Ben je vastgelopen in je werk, heb je geen energie meer en kun en wil je zo niet verder? Ik begeleid je graag. Bij je herstel maar juist ook om je blik op de toekomst te richten om weer in verbinding met jezelf nieuwe keuzes te maken die de balans in je leven herstellen.

Zo werk ik

We starten met een intakegesprek. Dit gesprek is bedoeld om in kaart te brengen wat jouw specifieke hulpvraag is. Na de intake spreken we met elkaar af hoe het vervolgtraject eruit gaat zien. Een gemiddeld coachtraject bestaat uit 5 sessies. Mijn coaching is er op gericht om het onbewuste bewust te maken. Ik bied je vervolgens praktische handvatten zodat je de inzichten die je opdoet tijdens het coachtraject ook kunt vertalen naar nieuw gedrag en nieuwe vaardigheden. Mocht het nodig zijn om meer gesprekken in te plannen dan is dat uiteraard altijd mogelijk.

Voor een coachsessie van 60 à 75 minuten reken ik € 85,-.

Ow, ik voel me echt zoooooo veel beter! Het is echt alsof er een last van mijn schouders gevallen is, voel me lichter. Veel relaxter, positiever en meer energie. Alsof ik mezelf weer terug gevonden heb...

Chris

Het conflict met mijn ex is door jouw begeleiding meer naar de achtergrond gegaan. Dank je wel Lisette!

Wil je gevoel krijgen bij mij en mijn werkwijze?
In een vrijblijvend skypegesprek van 20 minuten maak ik graag kennis met je!

Ja, dat wil ik