Opnieuw in verbinding met elkaar

Een relatie is voortdurend onderhevig aan invloeden en omstandigheden die vragen om afstemming en reflectie. Soms is dat moeilijk en gaan partners uit de verbinding. De communicatie verloopt dan steeds stroever, ruzies lopen hoger op dan je zou willen en de aantrekkingskracht verdwijnt. Als het niet meer stroomt zoals vroeger, kan relatietherapie uitkomst bieden.

relatietherapie lisette leerkes

Relatietherapie

Als relatietherapeut ben ik onpartijdig, open minded en creëer ik een veilige omgeving om te delen wat er gedeeld mag worden. Ik werk op basis van Emotionally Focused Therapy (EFT). In meerdere sessies gaan we onderzoeken welke patronen er schuilgaan achter bepaald gedrag, welke emoties er leven en hoe we tot een verandering kunnen komen. Vervolgens faciliteer ik het bespreekbaar maken van de behoeften en verlangens die jullie beiden hebben en kijken we naar oplossingen om weer in de verbinding te komen.

Meer weten?

Relatieretraite

Een relatieretraite van twee dagen geeft je de kans om in alle rust en een mooie omgeving te werken aan je relatie. Aan het einde van dit relatieweekend heb je meer inzicht in de heersende patronen en weet je ook beter hoe je deze patronen kunt doorbreken. Je voelt weer meer verbinding en kijkt met vernieuwde ogen naar de ander op wie je ooit verliefd bent geworden. Een maand na het relatieweekend volgt er een follow up sessie van 1,5 uur om te kijken hoe het gaat en wat er nog nodig is om jullie relatie verder te versterken.

Meer weten?
relatietherapie lisette leerkes

Wat je verder nog moet weten

Vooraf kan ik niet aangeven hoeveel sessies er nodig zijn. Dit is echt afhankelijk van de vraag en vooral ook de bereidheid en het vermogen van jullie beiden om eerlijk naar jezelf te kijken. Mijn tarief is € 85 euro per uur. Goed om nog te weten: relatietherapie wordt niet vergoed uit de aanvullende verzekering.

Willen jullie gevoel krijgen bij mij en mijn werkwijze?
In een vrijblijvend skypegesprek maak ik graag kennis met jullie!

Kennismaken