Relatieretraite

Stellen hebben vaak zelf wel door als de relatie verslechtert. Er is meer irritatie, je kunt weinig van elkaar hebben en je leeft langs elkaar heen. De verbinding is er vaker niet dan wel. Vooral als je allebei een drukke baan hebt en/of jonge kinderen. Het is dan gemakkelijk om elkaar kwijt te raken. In een relatieretraite ben je niet alleen een weekend weg in een mooie omgeving en een comfortabel hotel, maar werk je samen onder begeleiding ook nog eens intensief en constructief aan je relatie.

Het Programma

Het is een intensief programma, maar wel met voldoende ruimte voor flexibiliteit en ontspanning. Samen kijken we wat er nodig is. De opbouw is globaal als volgt:

  • Vrijdag einde middag begint jullie relatieretraite. Na het inchecken maken we kennis met elkaar.
  • Zaterdag is er na het ontbijt een eerste sessie in de ochtend. Na de lunch is er tijd voor jullie samen. Bijvoorbeeld om een wandeling te maken. In de middag is er een verrassingsactiviteit gevolgd door nog een sessie met mij inclusief een huiswerkopdracht. Jullie sluiten de avond af met een heerlijk diner in een goed restaurant.
  • Zondag is er na het ontbijt een sessie van 2 uur. Na de lunch gaan we weer met elkaar in gesprek. We ronden zondagmiddag na een evaluatiegesprek af rond een uur of 4.

Voorafgaand aan de relatieretraite vindt er een intakegesprek plaats van 1,5 uur. Een maand na de relatieretraite vindt er een follow up sessie plaats. Indien gewenst kan het weekend een vervolg krijgen in de vorm van relatietherapie. De prijs voor deze relatieretraite bepaal ik in overleg met jullie afgestemd op jullie wensen.

Tijdens de MEE-sessie bij Lisette zijn er veel thema ́s aangeraakt waar ik tegenaan liep. Lisette wist moeiteloos de energie te volgen en heeft zo samen met mij diverse laagjes afgepeld. Ik heb veel inzichten gekregen en ik voelde me naderhand moe, maar ook een stuk lichter. Lisettes rustige, invoelende en daadkrachtige houding vond ik daarbij heel erg fijn!

Petra

Willen jullie gevoel krijgen bij mij en mijn werkwijze?
In een vrijblijvend skypegesprek maak ik graag kennis met jullie!

Kennismaken