Een doorbraak in je leven

Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om je te moeten verstoppen. Om niet 100% jezelf te kunnen zijn. Het voelt als leven met de handrem erop. En dat gaat vroeg of laat knellen. Ben je op zoek naar een doorbraak in je leven? Wil je los komen van het verleden? Van pijnlijke herinneringen, onverwerkt verdriet of emoties waar je de vinger niet op kan leggen? Wil je leren om vanuit kracht en intuïtie je leven vorm te geven zoals jij dat zelf wenst? Ik help je graag. In mijn praktijk in Arnhem en Terborg combineer ik verschillende therapievormen waarbij de samenhang tussen lichaam, geest en ziel centraal staat. Mijn werkwijze is intuïtief maar ook praktisch en gericht op een concreet resultaat.

Traumatherapie

Traumaverwerking vraagt om een zorgvuldige afstemming. Soms gaat het om diepe wonden die gepaard kunnen gaan met hardnekkige overlevingsmechanismen zoals verslavingen, depressie, eetstoornissen of andere problemen. Maar ook kleine trauma’s kunnen in het leven behoorlijk veel last veroorzaken. Het wegbewegen van emotionele pijn zorgt ervoor dat je uit de verbinding gaat met jezelf. Ik wil je helpen om die verbinding weer te herstellen. Daarom neem ik ruim de tijd voor elke sessie. Ik werk met technieken zoals lichaamsgerichte traumatherapie, EFT (emotionally focused therapy), holistische emdr en de helende essentie reis. Voor een sessie van gemiddeld 60 tot 75 minuten reken ik € 85,-. 

Intuïtieve therapie

Veel blokkades vinden hun oorsprong in andere lagen van ons bewustzijn. Als je lichamelijke of psychische klachten ervaart, kun je onder mijn begeleiding onderzoeken welk deel in jou vraagt om heling en transformatie. Het zijn unieke sessies waarin ruimte is voor alles wat zich aandient. Vanuit verbinding met jouw essentie kunnen de mooiste dingen ontstaan en kom je tot blijvende veranderingen in je leven. Verschillende therapievormen komen samen in de behandelingen zoals MEE Therapie, innerlijk kind werk, opstellingen, EFT (Emotional Freedom Techniques), lichtwerk en meer. Voor een sessie van gemiddeld 60 tot 75 minuten reken ik € 85,-.

Zielsprogressie

Steeds meer mensen zijn op zoek naar de betekenis van hun leven. Waarom ben ik hier? Wat is mijn missie? Wat heb ik te leren? Dit zijn vragen die tijdens een zielsprogressie aan de orde komen. Je krijgt inzicht in de betekenis van gebeurtenissen in dit leven, maar ook van gebeurtenissen uit vorige levens. Ik breng je in een diepe ontspanning waardoor je zover terug kan gaan in de tijd als nodig om die antwoorden te vinden die je helpen om je leven in het hier en nu zin te geven. Voor een sessie van gemiddeld 2 tot 2,5 uur reken ik € 125,-.

Onlangs heb ik bij Lisette een zielsprogressie sessie ondergaan en wat was dat bijzonder! Dankzij de liefdevolle begeleiding van Lisette voelde ik me veilig en kon ik diepe onbewuste blokkades opheffen die in dit leven en vorige levens zijn ontstaan. Dankbaar dat ik deze zielsprogressie mocht maken, ervaar ik nu innerlijke rust en kan ik mijn pad verder bewandelen. Lisette bedankt voor je deskundige, warme, liefdevolle en veilige begeleiding!

Femke

Tijdens de intuïtieve therapiesessie bij Lisette zijn er veel thema´s aangeraakt waar ik tegenaan liep. Lisette wist moeiteloos de energie te volgen en heeft zo samen met mij diverse laagjes afgepeld. Ik heb veel inzichten gekregen en ik voelde me naderhand moe, maar ook een stuk lichter. Lisettes rustige, invoelende en daadkrachtige houding vond ik daarbij heel erg fijn!

Petra

Enkele weken geleden ben ik bij Lisette geweest voor een zielsprogressie sessie. Lisette bracht mij in een soort trance. Alsof je tussen waken en slapen inzit. Ik kreeg alles van ‘buiten’ mee en kon ook gewoon met Lisette praten. Tegelijkertijd zag ik een soort film voor mijn ogen afspelen. In deze film was ik de hoofdrolspeler. Nu, een paar weken later, denk ik nog vaak aan mijn film terug. Wat ik heb gezien en in een vorig leven heb meegemaakt, kan voor mij heel veel dingen, gevoelens in mijn huidige leven verklaren. Ik voel mij rustiger. Ik ben minder op zoek. Ik vond de behandeling van Lisette heel bijzonder, heel waardevol en ik zou het iedereen van harte gunnen ook eens bij Lisette langs te gaan voor een behandeling.

Ow, ik voel me echt zoooooo veel beter! Het is echt alsof er een last van mijn schouders gevallen is, voel me lichter. Veel relaxter, positiever en meer energie. Alsof ik mezelf weer terug gevonden heb...
Heerlijk om me weer zo te kunnen voelen!! Dus enorm bedankt daarvoor!

Chris

Wat ben ik blij met mijn sessie bij Lisette. Zij heeft de gave om de pijn snel te doorzien. Ze stemt zich af en neemt je “mee op haar energetische reis”. Door haar liefdevolle aanpak voel je je snel op je gemak. Anderen aanvoelen en in de juiste richting begeleiden kan ze geweldig. Lisette is één van de liefdevolste personen die ik ken. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik haar ken.

Wat je verder nog moet weten

De genoemde tarieven voor de verschillende sessies zijn inclusief btw. Is er onvoldoende draagkracht dan kunnen afwijkende afspraken gemaakt worden.

Ik ben als therapeut niet bevoegd om een diagnose te stellen. Ik zal mij daarover ook nooit uitlaten. Ik zal bovendien geen advies geven over gebruik van medicatie en ook niet over genezingsprocessen of -resultaten. Dat is expliciet voorbehouden aan artsen. Consulteer bij klachten dus ook altijd een (huis)arts. De hulp die ik bied, is bedoeld als aanvulling op behandelingen in het reguliere medische circuit en niet ter vervanging daarvan.

Wil je gevoel krijgen bij mij en mijn werkwijze?
In een vrijblijvend skypegesprek van 20 minuten maak ik graag kennis met je!

Ja, dat wil ik